SSL-certificaten

Hoe kan ik een SSL-certificaat bestellen?

Indien je graag een SSL-certificaat wilt bestellen voor je domeinnaam volstaat het om ons een mailtje te sturen. Er zijn enkele belangrijke punten die je ons dient mee te geven, namelijk:

•      Voor welk domein wil je dit certificaat?
  •      Welk type certificaat?
  •      Hoe lang wil je dat het certificaat geldig is? (1 of 2 jaar)

Zodra we je mailtje ontvangen hebben verwerken we je aanvraag, dit kan tot 24u duren. Wanneer het certificaat aangevraagd en gevalideerd is sturen we het je door samen met de bijhorende bestanden. Indien we toegang hebben tot je hosting installeren wij dit zelf voor jou!