nomeo mailbox

Instellen van Nomeo-mailbox op Mac mail

Stap-voor-stap handleiding

Een Nomeo mailbox instellen op je iMac of macbook doe je via deze eenvoudige stappen:

• Open de mail app en voeg een nieuw mail-adres toe, dit doe je bovenaan bij mail -> Accounts.
  • Kies de optie 'andere mail-account...'

• Bij 'naam' geef je de naam in die je de account wenst te geven.
  • Bij 'E-mailadres' geef je het volledige e-mailadres.
  • Geef vervolgens ook het wachtwoord van je mailbox in. Deze heb je ingesteld bij het aanmaken van de mailbox.

• Bij type account kies je voor IMAP.
  • Zowel de server voor inkomende als uitgaande e-mail zijn cloudemail.be.

• Kies de applicaties die je wenst te synchroniseren met je cloudemail account.