nomeo mailbox

Hoe installeer ik mijn nomeo mailbox in outlook mobiel?

Een mailbox instellen in Outlook mobiel doe je via deze eenvoudige stappen:

1. Open de app, ga naar de instellingen en selecteer ACCOUNT TOEVOEGEN.

2. Vul je e-mailadres en in klik daarna op volgende.

3. Selecteer IMAP.

4. Vink Geavanceerde instelleningen aan, vul daarna je gegevens in en klik op het vinkje rechtsbovenaan.
• Voor e-mailadres, Weergavenaam, IMAP-gebruikersnaam en SMTP-gebruikersnaam. Vul je telkens je e-mailadres in.
• Voor IMAP-hostnaam en SMTP-hostnaam. Vul je cloudemail.be in.
• Voor IMAP-wachtwoord en SMTP-wachtwoord. Vul je uw wachtwoord in
.

(Opgelet: het % teken zorgt vaak voor problemen in wachtwoorden, best plaats je dus geen % in je wachtwoord)

5. Je e-mailadres is nu ingesteld en is klaar voor gebruik.
Als je nog een e-mailadres wil instellen, kan je dit doen door op Toevoegen te klikken