nomeo mailbox

Hoe installeer ik mijn nomeo mailbox in Gmail mobiel?

Een mailbox instellen in Gmail mobiel doe je via deze eenvoudige stappen:

1. Open de instellingen van de gmail app.

2. Selecteer Account toevoegen.

3. Selecteer Overig.

4. Vul je e-mailadres in en klik daarna op handmatig instellen.

5. Selecteer IMAP en daarna op volgende.

6. Vul je wachtwoord in en daarna op volgende. (Opgelet: het % teken zorgt vaak voor problemen in wachtwoorden, best plaats je dus geen % in je wachtwoord)

7. Vul cloudemail.be in bij Server en daarna op volgende.

8. Vul nogmaals cloudemail.be in bij SMTP-server en daarna op volgende.

9. Pas de synchronisatie instellingen aan zoals je wilt en daarna op volgende.

10. Vul je naam in en daarna op volgende.
• Deze naam zal de ontvanger van je mailtje zien staan als afzender.

De mailbox is nu ingesteld en is klaar voor gebruik.