URL-forwarding

Waarom is mijn Google Site niet zichtbaar bij cloaking?

Google heeft een beveiligingsfunctie waarmee ze willen voorkomen dat een Google Site kan ingevoegd worden in een andere site. Standaard is deze functie geactiveerd.

Hierdoor werkt de functie URL forwarding - Cloaking van je website niet, waardoor je bezoekers een lege website zien.

Je kan de instellingen in Google Sites aanpassen om de forwarding actief te maken:

• Ga naar je Google Site.
  • Ga naar de instellingen van de website "Site beheren".
  • Aan de linkerkant zie je nu een item "Algemeen". Klik hier op.
  • Onderaan zie je een titeltje "Beveiliging".
  • Vink hier aan dat je site mag getoond worden in andere sites.
  • Klik daarna op opslaan.

Als je dit gedaan hebt, zal je site zichtbaar zijn.