URL-forwarding

Hoe stel ik URL-forwarding in?

Een URL-forwarding regel kan je makkelijk instellen via het klantenportaal.

• Ga naar mijn.nomeo.be en log in met het e-mailadres en wachtwoord dat je bij de registratie gekozen hebt.

• Nadat je bent ingelogd, kies je voor het tabblad 'Mijn domeinnamen'. Daar zie je alle (actieve) domeinnamen. Klik nadien op de domeinnaam waarop je URL-forwarding wil instellen.

• Ga naar het tabblad 'Web'. Schakel URL-forwarding in en vul het bronadres, doeladres en http of https. Bewaar nadien de instellingen.

Nadat je URL-forwarding hebt ingesteld, worden er automatisch A-records gecreëerd in de nameservers.