DNS-records

Wat is een A-record?

Een A-record zorgt voor de vertaling van een hostnaam (of domeinnaam) naar een IPv4-adres.

Hoe werkt een A-record?

Het maakt de verbinding tussen de naam van je website en het IP-adres van de plaats waar je website staat.

Hoe stel ik een A-record in?

Om een A-record in te stellen kan je volgende stappen doorlopen:

• Navigeer naar "Mijn domeinnamen".

• Kies de domeinnaam waarop je een A-record wilt instellen.

• Onder het tabblad 'Geavanceerd' ga je naar het vak A-records, hier kan je het record instellen.